SEO

Jedna od ključnih stvari koje treba napraviti da bi web site bio vidljiv je SEO optimizacija. Ovo je tehnika prema kojoj se optimizuje web site i posebne stranice sajta kako bi isti bio dobro rangiran na google pretraživaču.

 

Ukoliko imate web site, veoma je bitno da budete dobro rangirani na google pretraživaču. Ukoliko to nije slučaj vaš sajt će biti potpuno neposećen, a samim tim kao i da ne postoji.

 

Iz ovog razloga je veoma bitno da se napravi dobar plan SEO optimizacije. Ovo podrazumeva, kako tehnička implementacija, tako i plan kontenta preko kog želimo da se rangiramo. Kao prvo, jako je bitno da sajt bude dobro optimizovan prilikom same izrade. To znači da je brzina učitavanja, prilagođenost svim dimenzijama ekrana i slično.

 

Osim tehničke implementacije potrebno je napraviti i plan kontenta. Ovo znači da moramo odabrati ključne reči koje su relevantne za naš biznis. Po ovim rečima je potrebno napisati materijal i optimizovati zasebne stranice. Plan je da se tako optimizovane stranice probiju do početnih strana i pozicija google pretraživača. Ovo je takođe i izvor besplatnog saobraćaja ka sajtu.

 
 

Da li ste spremni za promenu?

Besplatno proverite da li na vašem sajtu postoji prostor za poboljšanje 

Naše usluge

Specijalizovani smo za sledeće usluge:

Google oglašavanje

Mislili ste da je put do vrha google pretraživača dug? Postignite to u jednom danu

SEO

Vaš sajt mora biti optimizovan prema Google pravilima kako bi vremenom dobio visoku poziciju.

Web analitika

Da li znate šta rade posetioci na vašem sajtu? Ukoliko ne znate, ne možete ni da ih bolje zainteresujete za vaš biznis.

Društvene mreže

Da li se na vašim profilima nalaze samo brojevi pratilaca i lajkova ili je to vaša verna publika?

Naši klijenti i partneri

Kompanije koje su nam dale poverenje i sa kojima uspešno sarađujemo