Google oglašavanje

Google oglašavanje povećava vidljivost vašeg biznisa, a prve rezultate možete uočiti čim google kampanje počnu sa radom. Želite da se što bolje i brže pozicionirate u sam vrh google-a. Ovakvo oglašavanje vam daje mogućnost da se u što kraćem roku popnete na neku od prvih pozicija pretraživača i dobijete više poseta veb sajtu. Optimizacijom kampanja google oglašavanja, dobijate relevantne posetioce koji daljim tehnikama animacije publike pretvaramo u kupce ili korisnike vaših usluge.

Jedna od najbitnijih stvari u biznisu je da budete vidljivi vašoj ciljnoj grupi. Google advertising vam nudi mogućnost da vašoj publici uvek budete vidljivi, i to po veoma niskim cenama. 

Jeste li sigurni da ne bacate novac?

Preko 200+ analiza nam je dalo zaključak da na svakom Google Ads accountu postoji element koji uzaludno troši novac, a ne donosi nikakvu korist. Da li znate šta je to na vašem account-u? 

Šta je Google oglašavanje?

Tehnika online oglašavanja koju koriste milioni kompanija širom sveta je svakako google oglašavanje. Ona predstavlja veoma moćan alat za sve sfere oglašavanja putem interneta. 

Neke od osnovnih stvari na koje utiče google advertising je povećanje svesti o brendu, generisanje relevantnog saobraćaja na website-u ili aplikaciju, povećanje prodaje i drugih definisanih konverzija.

Advertising na Google mreži nam daje mogućnost oglašavanja u velikom broju različitih formi. Kada pričamo o formama, mislimo na konkretne formate koje plasiramo korisnicima. Najgrublja podela formata je na:

1) Tekst
2) Statični baner
3) Interaktivni baner
4) Video 

Postoji veliki broj različitih vrsta kampanja, a više o njima možete saznati na linku.

 

Benefiti Google oglašavanja

Postoji veliki broj benefita koje donosi oglašavanje na Google mreži. Benefiti koje prepoznajemo su:

 

  1. Podizanje svesti o brendu
  2. Veliki broj target opcija
  3. Kontrola budžeta
  4. Brži efekti od SEO
  5. Nezavisnost u odnosu na promenu algoritma
  6. Remarketing
  7. Merljivost performansi
  8. Analiza konkurencije
  9. Smart kampanje

Naši klijenti i partneri

Kompanije koje su nam dale poverenje i sa kojima uspešno sarađujemo