Google oglašavanje

Jeste li sigurni da ne bacate novac kroz Google oglašavanje?

Preko 200+ analiza nam je dalo zaključak da na svakom Google Ads accountu postoji element koji uzaludno troši novac, a ne donosi nikakvu korist. Da li znate šta je to na vašem account-u? 

Google oglašavanje povećava vidljivost vašeg biznisa! Prednost je to što prve rezultate možete uočiti čim google kampanje počnu sa radom. Želite da se što bolje i brže pozicionirate u sam vrh google-a? Ovakvo oglašavanje vam daje mogućnost da se u što kraćem roku popnete na neku od prvih pozicija pretraživača. Time dobijete više poseta veb sajtu. 

Optimizacijom kampanja google oglašavanja, dobijate relevantne posetioce koje daljim tehnikama animacije publike pretvaramo u kupce ili korisnike vaših usluge.

Jedna od najbitnijih stvari u biznisu je da budete vidljivi vašoj ciljnoj grupi. Ovakav vid advertisinga vam nudi mogućnost da vašoj publici uvek budete vidljivi, i to po veoma niskim cenama. 

Google oglašavanje
Mesečno
Od 250€
Osnovni paket
Idealan je za manje kompanije i one koji tek pokreću svoje prve kampanje digitalnog marketinga. Obuhvata vođenje do 3 kampanje na accountu.
Google oglašavanje
Mesečno
Od 750€
Profesionalni paket
Idealan je za srednje i velike potrošače. Napredne tehnike Google oglašavanje. Obuhvata vođenje preko 7 kampanja na accountu.

Naši klijenti i partneri

Kompanije koje su nam dale poverenje i sa kojima uspešno sarađujemo