Google analytics 4

Dobrodošli u svet GA4 (Google Analytics 4), najnoviju generaciju alata za analizu podataka. GA4 je moćan alat koji vam pomaže da dobijete dublji uvid u ponašanje vaših korisnika na vašoj veb lokaciji ili aplikaciji. Uz napredne funkcionalnosti i unapređene mogućnosti izveštavanja, GA4 je savršeno rešenje za praćenje i optimizaciju performansi vašeg online prisustva.

GA4 je razvijen kako bi vam pružio sveobuhvatnu analitiku koja prevazilazi tradicionalni Google Analytics. Uz novi model podataka, GA4 se fokusira na korisnike umesto na sesije, omogućavajući vam da pratite kako korisnici interaguju sa vašim sadržajem tokom vremena. Ovo vam pomaže da bolje razumete njihove potrebe i prilagodite svoje marketinške strategije kako biste postigli veći uspeh.

Google analytics 4
Jednokratno
Od 350€
Basic implementation
Implementacija osnovnih parametara za GA4.
Google analytics 4
Jednokratno
Od 1000€
Advanced implementation
Implementacija GA4 na ecommerc i ostale naprednije tipove sajtova

Jedna od ključnih prednosti GA4 je integracija sa drugim Google proizvodima kao što su Google Ads i Google BigQuery. Ova integracija vam omogućava da pratite rezultate vaših marketinških kampanja u stvarnom vremenu i optimizujete ih na osnovu stvarnih podataka o korisnicima. Takođe, možete koristiti BigQuery za napredno analiziranje podataka i dobijanje dubljih uvida.

GA4 vam takođe pruža mogućnost praćenja događaja i konverzija na vašoj veb lokaciji ili aplikaciji. Možete pratiti korisničke akcije kao što su klikovi, pregledi stranica, dodavanje proizvoda u korpu ili završetak kupovine. Ovi detaljni podaci o korisničkom angažmanu mogu vam pomoći da identifikujete slabosti u korisničkom toku i unapredite svoje korisničko iskustvo.

Kada je reč o izveštavanju, GA4 vam pruža mogućnost da kreirate prilagođene izveštaje i panela za kontrolnu tablu koji odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Možete pratiti ključne metrike performansi, upoređivati trendove, segmentirati korisnike i još mnogo toga. Sve ovo omogućava da donosite informisane odluke zasnovane na podacima.

Uz sve ove funkcionalnosti, GA4 vam pruža i dublje razumevanje mobilnih korisnika i njihovog angažmana na vašoj mobilnoj aplikaciji. Možete pratiti instalacije aplikacija, korisničke interakcije, preglede ekrana i još mnogo toga. Ovi podaci vam pomažu da optimizujete svoju aplikaciju

Naši klijenti i partneri

Kompanije koje su nam dale poverenje i sa kojima uspešno sarađujemo